What do you think? Wat denk jij?

As I’m starting this blog I notice that I have still some doubts about some things. I have a lot of things to write about, so content is not really a problem. It is more the effect of the layout and the way I want to bring the posts that concerns me. And for that specifically I want to ask your help.

I would like my blog to be clearly readable for everyone. Everything in English would be nice, but that’s not so easy for some people from my area. So I thought: “Ok, then bilingual!” But how would I do that best? Do I make two posts every time, in both languages? Or do I put everything in one post like this? Is that easy to read? Do two posts make it clearer or would that be confusing? What do you think?

 

Bij het opstarten van deze blog merk ik dat ik nog twijfel over een aantal dingen. Inhoudelijk heb ik een heleboel dingen om over te schrijven, dus dat is niet echt het probleem. Het is meer de uitwerking van de layout en de manier hoe ik de posts wil brengen. En bij dat laatste wil ik specifiek jullie hulp vragen.

Ik wil mijn blog graag voor iedereen duidelijk leesbaar maken. Alles in het Engels zou leuk zijn, maar dat is niet zo makkelijk voor sommige mensen uit mijn omgeving. Dus dacht ik: “Ok, dan tweetalig!” Maar hoe pak ik dat nu het beste aan? Maak ik elke keer twee posts, in elke taal één? Of stop ik alles in één post zoals nu? Leest dat wel makkelijk? Maakt twee posts het net overzichtelijker of wordt het verwarrend? Wat vinden jullie?

2 thoughts on “What do you think? Wat denk jij?

  1. My vote would go to separate posts. I think it’s more practical that way. When properly tagged, posts could easily be sorted just by clicking on the relevant language in the categories section.

    If you think that’s messy, you could opt to copy this site entirely and run the two side-by-side, in both languages. Downside of that is that you will have to maintain them separately.

    • Twee talig maken maar dan op aparte lijnen. Dus maak het zo dat je zelf kan kiezen! Dus in NI en in Engels.

Geef een reactie