Where to start?

copy-logodef.jpgSo, where to start? Let me first introduce myself… I’m a creative woman of 30, living in a big house in the middle of nature, together with 4 other people, 3 cats and a dog. You may see them here when they help me (or not really help me… cats, you know…) with the things I’m doing.IMG_6695

I have always enjoyed creating stuff. It is a thing I do naturally, without thinking about it. recently a good friend brought up the idea of a blog. I had never thought about it as a good tool for me to share ideas and projects, but her idea inspired me right away. And as I have a wide interest in a lot of things, you will find a lot of different subjects and categories.

Have fun and keep on crafting!

 

Dus, waar begin ik nu? Laat ik mezelf eerst eens voorstellen… Ik ben een creatieve vrouw rond de 30 en woon in een groot huis midden in de natuur samen met 4 andere mensen, 3 katten en een hond. Je zal ze misschien tegenkomen op m’n blog als ze me komen helpen met de dingen die ik doe. (of niet echt helpen.. je weet hoe dat met katten gaat)

Ik heb er altijd al veel plezier in gehad om dingen te maken en te scheppen. Het is iets dat ik als vanzelf doe, soms zelfs onbewust. Laatst bracht een goede vriendin me op het idee om er een blog over te maken. Ik had er nooit aan gedacht dat dit een goed medium zou zijn om ideeën en projecten te delen met anderen, maar haar ideeën en enthousiasme was erg aanstekelijk. En aangezien ik een brede interesse heb, zal je hier ook veel verschillende projecten zien langskomen. 

Veel plezier!

8 thoughts on “Where to start?

  1. Finally a place to display your creative works! I’ve had the luck to see some of your creations in person, and i believe you are truly an artist at heart.

    Good luck with the website and I will make sure to check back for new additions!

Geef een reactie