Over keuzes maken en opruimen…

For the present I will continue this blog only in Dutch. Writing in two languages costs me a lot of effort. It also makes me put things off, like writing new blogposts. So sorry to you English readers, I may reconsider this later on.

Voorlopig schrijf ik enkel nog in het Nederlands op deze blog…

Oh dear, ik wist dat ik het moeilijk zou krijgen om met regelmaat nieuwe blogposts te maken, maar dat ik er al zo snel last van zou krijgen had ik niet gedacht! En waarom? Ik merk dat ik me sowieso al tegen laat houden door het tweetalig schrijven. Omdat ik alle wegen open wilde houden bleef ik me er toch aan vasthouden. Maar waarom eigenlijk? Ik voel me op dit moment beter bij Nederlands bloggen, en als ik posts ook in het Engels wil maken, kan ik daar later nog altijd opnieuw mee beginnen. Dus wat houd me tegen!? Mijn keuze is gemaakt: voortaan lekker makkelijk in m’n eigen taal bloggen.

Op het moment ben ik erg bezig met opruimen. Opruimen in m’n huis, in m’n opslaghok en vooral in m’n hoofd. Weg met al die extra ballast en spulletjes die je misschien ooit nog wel eens ergens voor zou kúnnen gebruiken! En tijdelijk ook even weg met Engels dus… Tijd om te genieten van dingen die me echt iets doen! (de smekende kat aandacht geven misschien!?)

simbah

One thought on “Over keuzes maken en opruimen…

Geef een reactie