Work in progress…

hexagon_introToday I’ll give you a sneak peek into my work in progress. As some projects take some time to complete I think it is nice to alternate between different ones.

At the moment I work on a little jumpsuit for another birth present. I think the color is gorgeous! And as it is mixed dyed you see a lot of small color differences when you look closely.work in progress

Second item on my needles is a little colorful jacket, which I will finish with wooden buttons. I will make a post on both items when they are finished.

A more long running project is that of the colorfull hexagons. I started this in a very, very optimistic mood, but it will take just that tiny bit longer to finish.

pile of hexagons

Vandaag geef ik je een sneak peek in mijn werkjes in spe. Ik hou ervan om aan meerdere werkjes tegelijk te werken. Het is gewoon fijn om even af te wisselen als het net wat trager gaat dan je had gehoopt.

Op dit moment werk ik aan een boxpakje voor een andere geboorte. Ik vind de kleur ontzettend mooi! “Petrol” noemen wij dat hier. Omdat het niet strak in één kleur is geverfd zie je allemaal kleine kleurverschillen als je van dichterbij kijkt.

Tweede item in wording is een klein kleurrijk vestje, dat ik wil afwerken met houten knopen. Als de breisels klaar zijn dan maak ik er een post van.

neatly hexagons

Een meer langlopend project is dat van de kleurige zeshoekjes. Ik begon dit in een heel, héél optimistische stemming, maar het zal nèt dat kleine beetje langer duren om het af te maken.

Geef een reactie