Gestreept vestje

streepjesvest_introHet vestje met streepjes is af! In een eerdere post liet ik zien dat ik al een stuk af had, maar nu is dus tijd voor een showmoment.streepjesvest1Tadaah! Dit is ie dan! Een leuk en erg simpel vestje uit de eerste Filati Infanti van Lana Grossa, dat er toch leuk en vlot uitziet. Het origineel model was wit met antraciet (donker donker grijs), maar ik had zin in iets geks en fel. Vooral de brede kap spreekt me erg aan. Ik hou wel van een kap-model met een recht stuk enĀ  twee naden. De aanhechting tussen kap en vest heeft een ronde vorm. Het oppikken van de steken daarvoor was veel simpeler dan gedacht.

streepjesvest4De wol die ik hiervoor heb gebruikt is alweer Lana Grossa Bingo. Zoals je je misschien nog herinnert schreef ik een tijdje terug over een grootse wolaankoop omdat ons plaatselijk brei- en creawinkeltje er mee stopte. Ik heb nog steeds een halve wasmand vol, dus je zal nog wel meer Bingo voorbij zien komen…

streepjesvest2

Weer afgewerkt met houten knoopjes zoals het groene vestje voor de “broer”. Ik heb er een heleboel gekregen en ben er erg blij mee. Het geeft een natuurlijke touch mee aan het geheel.

streepjesvest3

Geef een reactie