Meer envelopjes…

intrp_meerenvelopjes Als ik iets nieuw heb gekocht/gekregen/gevonden wil ik er steevast meteen mee aan de slag. Dan kriebelt het helemaal. ‘k Heb begrepen dat dat voor sommige anderen zelfs erg herkenbaar is! Nu dus, ik vond nieuw papier en toen was het weer zo ver: de envelopjesverslaving stak de kop weer op!IMG_7640In het totaal maakte ik 96 envelopjes, verdeeld over 12 pakketjes van 8 stuks. Niks nieuws onder de zon, geen nieuw patroon, gewoon net zoals ik heb uitgelegd in voorgaande tutorial.

IMG_7646Maar na deze hoop knippen en vouwen ben ik toch weer eventjes klaar ermee. Het kostte me anderhalve dag om deze te maken.

IMG_7647Ik leg ze deze zondag mee te koop op de benefiet dag van het Dierenthuisje in het park van Brasschaat.

IMG_7649Natuurlijk had ik nog wat envelopjes over van de vorige sessie, dus die leg ik er ook maar bij (3 pakjes van 16 envelopjes).

IMG_7650

Voor de nieuwsgierigen onder jullie:
Het papier en de papiertape kocht ik bij de Action. Het pakpapier van de wikkeltjes komt van een grote oude rol die we al sinds tijden hebben en waarvan we niet meer weten waar die vandaan komt…

 

 

 

 

Geef een reactie