Pennenzakken en Kalmthout wordt creatief

intro-pennenzakDeze week was het bij de handwerkclub Schoten Stikt! tijd voor workshops. Ik heb meegedaan met het groepje dat een pennenzak ging maken en het resultaat mocht er bij iedereen zijn!

Vandaag nog een tweede exemplaar gemaakt en ja hoor, ik kon het nog.IMG_6984 copyGemaakt naar de “pennenzak voor perfectionisten” van Oon, die op haar beurt ook weer inspiratie is gaan halen bij verschillende mensen. Och, ieder maakt er toch zijn eigen speciale versie van…

IMG_6987Eentje voor mezelf en eentje om kado te doen…

IMG_7002Ik ben niet zo’n held met ritsen. Weet nooit goed hoe ik er nu het beste aan moet beginnen en meestal stel ik het inzetten uit tot het allerlaatste moment (als het al haast onmogelijk is geworden). Dat komt ook omdat ik meestal gewoon maar wat doe. De uitleg van deze pennenzak is duidelijk en het helpt je om meer rits-moed te krijgen. Doen dus!

IMG_6990Maar om even op Schotense handwerkende dames terug te komen…

Wij zijn jaloers! Wij willen ook een handwerkclubje dicht bij huis! Bij voorkeur waar er geen lange wachtrijen zijn om binnen te geraken! En waar ge uw vriendinnen en kennissen tegenkomt!
“Dus dan doen we dat toch gewoon!” bedachten twee vriendinnen en ik.

En tijdens de laatste steekjes van de roze pennenzak is toen besloten om gewoon volgende week te beginnen. “Kalmthout Creatief” is nu een feit. Nah!

IMG_6977

One thought on “Pennenzakken en Kalmthout wordt creatief

Geef een reactie