Warme lente sjaal

intro_lentesjaalOk, ’t is zo’n lekker weer nu dat je echt geen sjaal nodig hebt, dus dit lijkt misschien een misplaatste post. Maar kom, we wonen wel in de lange landen he, en er is weer regen op komst. Dus een warme sjaal in zachte lentekleuren is zo gek nog niet!

2Ik ben helemaal verliefd op de prachtige wol van Malabrigo die ik in Julija’s Shop kocht. Zo ongelooflijk zacht en authentieke kleurschommelingen. Deze wol is puur Merino en is geverfd in ketels, wat die authentieke kleurschakeringen meteen verklaard. Ik gebruikte de Worsted wol in Apricot kleur.

3Het patroon is gratis verkrijgbaar op Ravelry onder de naam “The Belle Cowl”. Het is een erg simpel patroon, en je hebt het dus ook zo af. Ik heb wel dubbele lengte genomen voor mijn sjaal.

Zoals je ziet moet ik de sjaal nog opspannen en laten drogen (“blocken”) maar aangezien ik een drukke twee weken in het vooruitzicht heb en daar geen tijd voor zal hebben, wilde ik de sjaal toch al even laten zien.

1Ik maakte de sjaal voor mn moeder, de kleur staat haar prachtig en daarbij… zondag is het moederdag!

 

 

 

One thought on “Warme lente sjaal

Geef een reactie