Herfst tuniekje

intro_herfsttuniekjeEindelijk is ie klaar! De kleuren zijn echt herfstig, maar eigenlijk ben ik er afgelopen lente aan begonnen…

Al meteen toen ik dit patroontje “Bulle” zag op ravelry was ik dol enthousiast! Zo’n leuk model, leuke accenten, en zo flatterend. Natuurlijk is mijn kapstokje wat moeilijker te flatteren, maar het geeft je een idee… Foto’s van de prinses in kwestie heb ik namelijk niet.

IMG_7113Met twee leuke zakjes en een grote knoop…

IMG_7115Ik maakte dit tuniekje in de kleinste maat, met “Lana Grossa Merino Big” en naald 5.

Het patroon werkte heel vlot, tot ineens…. mijn wol op was. Dus hop naar de winkel, voor een extra bolletje. Blijkt deze kleur niet meer geproduceerd te worden. Geen overschotjes meer in de winkel. Nooees!┬áDus alle restjes uitgemeten, en daarmee de mouwtjes gemaakt, iets korter dan normaal hoort… maar het werkte!

IMG_7119Gelukkige verjaardag J.!

2 thoughts on “Herfst tuniekje

  1. Pingback: Streepjestruitje | Let's Craft!

Geef een reactie