November round-up

IMG_7131kl IMG_7156kl IMG_7129kl IMG_7132kl IMG_7143kl IMG_7167klNog zo’n mooi weer hadden we in november! Ik heb de hele tijd het gevoel gehad dat dat als compensatie diende voor afgelopen lente die maar niet wilde komen. Maar heerlijk is het buiten en ik heb er erg van genoten. Nog wat late bloemen, stenen meegebracht door huisgenoten uit Frankrijk, een late pompoen. Een dolenthousiaste hond die niets liever doet dan balletje gooien. Ze wéét gewoon hoe ze schattig moet doen en er leuk uitzien. Dat merk je meteen als ze wat van je gedaan wil krijgen. Leuk, zot beest!

Maar ook veranderingen in november! Na een hele tijd solliciteren heb ik werk gevonden in een winkel met onder andere spulletjes voor creatieve zielen. Wat een opluchting om weer zekerheid te hebben en te weten hoe je komende maanden er uit zullen zien. Het is toch zo dubbel: aan de ene kant denk je “joepie, alle mogelijkheden liggen nu voor me open” maar net die enorme overvloed aan keuze maakt het dan ook weer erg moeilijk voor me om tot een besluit te komen… Want wat wil ik nu eigenlijk? Van alles wat, en liever niet kiezen. Maar dat werkt niet natuurlijk.Wil ik verder in m’n studie die ik gedaan heb? of sla ik een andere richting uit? Bij studeren? Maar ik zit goed waar ik nu zit voor nu. Het is goed. Stilaan kom ik weer in een ritme en regelmaat terecht, iets dat me lang heeft ontbroken. En dat geeft rust. En ruimte.

One thought on “November round-up

Geef een reactie