Streepjestruitje

intro_streepjestruitjeEn weer een lieve baby geboren! Voor het kersverse broertje van de prinses-in-herfst-tuniek brei ik graag allemaal streepjes bij elkaar…Het patroontje leek me simpel. “Snel klaar” dacht ik, “dat is wel handig”. Jaja, maar dat laatste stukje ging weer erg langzaam. Om maar te zwijgen van alle eindjes die ingestopt moesten worden. Maar het resultaat maakt dat allemaal goed. Ik presenteer u: het langverwachtte streepjestruitje!

IMG_7117Het patroontje komt uit het tijdschrift “Filiati Infanti” nr1, uitgegeven door Lana Grossa. De wol is “Cool Wool superfein” ook van Lana Grossa. Op deze link vind je m’n project op ravelry terug. ’t Is niet dat ik niet met andere wol wil breien, maar ik heb nog zo’n voorraad liggen zoals ik al eerder vertelde, dat t een mooie kans is om wat plaats in de kast te creĆ«ren (want dan mag ik ook weer nieuwe wol van mezelf kopen.. joepie!).

detail1IMG_7122En nu maar hopen dat de jonge prins er nog in past…

Welkom S.!

 

Geef een reactie