Duizend Vragen Deel 3

duizendvragenIk probeer steeds 5 van de duizend vragen te beantwoorden uit het boekje dat bij de Flow zat in issue 4 – 2015.
Flow is een tijdschrift zonder haast, over klein geluk, andere keuzes en simpeler leven. Alle credit dus aan Flow magazine en Daniëlle Bakhuis voor de tekst.


11. Tot welke leeftijd geloofde je in sinterklaas?

Negen of tien jaar, tijdens een lange wandeling in het bos. Toen mijn vader vertelde dat hij en m’n moeder voor Sint speelden was mijn eerste vraag meteen: “En de paashaas? Die is wel echt he?”

12. Wat wil je graag nog kopen?

Een afwasmachiiieeeeenn!! En wel nu, potverdrie!

13. Welke karaktereigenschap zou je graag willen hebben?

De relaxte grapjesmaker van de groep. De gangmaker. Een grap vertellen en dat iedereen dan moet lachen. Nu doe ik soms een poging en wordt iedereen ineens erg stil… Helemaal niet grappig dus. Zal ik het ooit leren?

14. Wat is je favoriete tv-programma?

All-time? De schalkse ruiters! Daar leefde ik echt naar toe. Iedereen was er mee bezig, het leek overal te leven!
En nu? Nu geniet ik van de degelijkheid van BBC documentaires en series. Ik word saai. ’t Zal de leeftijd zijn… :-P

15. Wanneer ben je voor het laatst in een pretpark geweest?

Vorige zomer naar de Efteling. Elk jaar gaan we met een groep vrienden daar naar toe. Altijd een mooie graadmeter voor mijn angsthazerij.. Waar zou ik dit jaar allemaar in durven?

 

Laten we vragen uitwisselen! Beantwoord jij ook 1000 vragen (of minder)? Inspireer anderen met jou ervaringen door erover te vertellen, te linken of jouw antwoorden hieronder in de comments te zetten!

Geef een reactie