Duizend Vragen Deel 5

duizendvragenIk probeer steeds 5 van de duizend vragen te beantwoorden uit het boekje dat bij de Flow zat in issue 4 – 2015.
Flow is een tijdschrift zonder haast, over klein geluk, andere keuzes en simpeler leven. Alle credit dus aan Flow magazine en Daniëlle Bakhuis voor de tekst.


21. Maakt het veel uit wat anderen van je zeggen?

Ik wil niet dat het me wat uitmaakt maar dat doet het onbewust wel. Toch als het over iets negatiefs gaat. We willen toch allemaal graag gezien worden, niet? Maar aan de andere kant is het misschien goed dat het me raakt, want zo kunnen ook de positieve dingen binnenkomen. Zou zonde zijn om die te moeten missen omdat je ze afblokt, niet?

22. Wat is je favoriete dagdeel?

Avond! Je moet niet nog vanalles want je hebt al de hele dag gewerkt, en de avond ligt voor je open. Natuurlijk zijn er nog wel dingen die moeten op zulke momenten, maar ik maak toch ook altijd wat tijd vrij voor mezelf. Het is ook veel rustiger in de avond om je heen, de wereld gaat slapen. Dan ontstaan mijn beste ideeën!

23. Kun je goed koken?

Euh… Dat is wel een heel subjectieve vraag, is het niet? Ik kook niet graag, het voelt als tijdverspilling. Bij gevolg stop ik er maar net genoeg tijd in om een maaltijd op tafel te krijgen.

24. Op welk seizoen lijk je het meest?

De Lente? Ik heb een constante drang om te scheppen, dingen in gang te zetten, en kan zo genieten van het eerste licht na de duisternis. De rust na de storm.

25. Wanneer heb je voor het laatst een dag niets gedaan?

Afgelopen zondag. Heerlijk! uitgeslapen, beetje rondhangen, tv kijken, achter de pc surfen,…

 

Laten we vragen uitwisselen! Beantwoord jij ook 1000 vragen (of minder)? Inspireer anderen met jou ervaringen door erover te vertellen, te linken of jouw antwoorden hieronder in de comments te zetten!

Geef een reactie